Lorem ipsum dolor sit amet, adipisc ing elit, consectetur adipiscing elit. Duis ut ligula leo adipiscing elit.

PHONE:           0035 244 58 265

E-MAIL:           info@example.com

ADDRESS:      Rohr PL 989, NY

Hogyan dolgozzuk fel a nagy nyereményeket?

Hogyan dolgozzuk fel a nagy nyereményeket?

Áldás vagy átok egy nagyobb nyeremény? Hogyan hat a személyiségünkre a szerencsejáték, és mi motiválja a gyakorta játszókat?

A különböző szerencsejátékok esetében nemcsak a nagy nyereményt, vagy éppen a nagy veszteséget kell tudni feldolgozni. A legtöbb embert általában elkerüli az a bizonyos Jackpot, de olykor hallani a hírekben egy-egy olyan család sorsáról, akik nagyobb összeget nyertek.

A történeteknek azonban általában csak az elejét ismerjük, vagyis azt, amikor csodaként éli meg egy ember, hogy óriási pénzösszeg várja a bankszámláján. Ritkán tudjuk azonban, hogy mi történt a mesés nyeremény után. És bizony, ha egy picit tovább megyünk időben, akkor már néha előkerülnek azok a történetek is, amikor a szerencsés nyertes életét teljesen tönkretették a hirtelen jött milliók. A kérdés tehát az, hogy fel lehet-e készülni mentálisan egy nagy nyeremény okozta változásra?

A legfőbb szempont az, hogy a játékos felismerje a problémát, ami az életminőségét befolyásolhatja, kihat rá. Miután felismerte azt, tudnia kell hol és hogyan tud segítséget kérni a szakemberektől. A mi feladatunk az, hogy ezen az oldalon minden lehetőséget megadjunk számukra ahhoz, hogy tudatosan döntsenek és járjanak el a nyereményeket illetően.

A Vegas.hu üzemeltetője a több mint 30 éves szerencsejáték tapasztalattal működő, a hazai földi és online kaszinószektorban is piacvezető LVC Csoporton belül az LVC Diamond Kft. Az online kaszinó felületein csak 18. életévet betöltött, magyar IP címmel rendelkező és a Szerencsejáték Felügyelet sérülékeny játékosi adatbázisában nem szereplő személy kerülhet azonosításra. A Vegas.hu számára kiemelten fontos, hogy játékosait 0-24-es, magyar nyelvű ügyfélszolgálattal, live chat funkcióval szolgálja ki.