Lorem ipsum dolor sit amet, adipisc ing elit, consectetur adipiscing elit. Duis ut ligula leo adipiscing elit.

PHONE:           0035 244 58 265

E-MAIL:           info@example.com

ADDRESS:      Rohr PL 989, NY

Tények és tévhitek a kaszinózásban és a sportfogadásban

Tények és tévhitek a kaszinózásban és a sportfogadásban

Talán az egyik legfontosabb mondat a sportfogadás és a kaszinós világban az, hogy a „túlzásba vitt szerencsejáték függőséget okozhat”. A függőség komoly probléma, a szervezők minden esetben kötelesek figyelmeztetni a játékosokat a veszélyekre, illetve önkorlátozó és önkizáró intézkedéseket kell elérhetővé tenniük minden legális weboldalon, ami hazánkból elérhető, emellett a szolgáltatónak ellenőrizni kell azt is, hogy a játékosok nem minősülnek-e sérülékeny játékosnak. Amennyiben úgy érzed, hogy nehezen szabadulsz a játéktól, már a megengedettnél nagyobb tétekkel játszol és ez kihat az életed többi részére is, akkor fordulj segítséghez, akár az oldalon is feltüntetett kontaktok egyikéhez!

„Minden weboldal legális, ami Magyarországról elérhető.” – szólhatna ez több ember szájából is akár, de tegyük rendbe a dolgokat! A legtöbb kaszinójátékokkal vagy sportfogadással foglalkozó oldal elérhető magyarországi IP címmel, viszont ez nem jelenti azt, hogy legálisan működnek Magyarországon. Fontos felhívni a figyelmet arra, hogy csak azon weboldalak legálisak, akiknek van engedélyük, amelyet a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága – röviden SZTFH – bocsájt ki. Például az engedéllyel rendelkező oldalak közül a sportfogadással foglalkozó weboldalaknak (lásd: saját weboldalunk címe) kiemelt szerepet kell biztosítaniuk a játékosok edukációs folyamatainak.

Sokan úgy gondolják, ha nagyot akar nyerni a játékos, akkor sokat kell kockáztatnia. Ez tévhit! A játékosok nagy százaléka leginkább rekreatív célzattal és nem extra pénzkereseti lehetőségként tekintenek a különböző szerencsejátékokra. Éppen ezért, a játékosok egyik típusa mindig is a kedvenc csapatára fog fogadni, ha még nagyobb esélyük is van a vereségre. A játékosok másik típusa pedig az, aki következetesen és hosszú távon játszik, érzelmeket kizárva – ezzel nagyobb esélye lehet egy nagyobb nyereményre. A legfőbb szempont mégis az, hogy a kockázati tőke mértéke minden esetben olyan összeghatár legyen egy játékosnak, amiben örömét leli, még akkor is, ha a megtett tét nem jött be. A játék öröméért játszunk!

„Befizetsz, de úgyis minden a „bankké”, csak átvernek”. Rossz érzés, amikor csalódott az ember egy játékban vagy promócióban, amiben részt vett. Úgy érzi, hogy átvágták, becsapták, elvették a pénzét, mert nem volt tisztában minden feltétellel. Sokszor támadják a játékosok az ügyfélszolgálatokat ezzel, de kellő segítséggel és türelemmel idővel belátják, hogy igenis fontos a tudatos játék. A tudatos játék azt eredményezheti egy ilyen esemény után, hogy következő alkalommal a játékos már megismeri a feltételeket, bátran kérdez az ügyfélszolgálattól, akik segítik őt a megértésben. Majd csak ezek után alakul ki a döntés, hogy megkockáztatja a befizetett összeget vagy sem. A döntés mindig a játékos kezében van, így a tudatosság elengedhetetlen egy-egy ilyen eset átélése során.

A Vegas.hu üzemeltetője a több mint 30 éves szerencsejáték tapasztalattal működő, a hazai földi és online kaszinószektorban is piacvezető LVC Csoporton belül az LVC Diamond Kft. Az online kaszinó felületein csak 18. életévet betöltött, magyar IP címmel rendelkező és a Szerencsejáték Felügyelet sérülékeny játékosi adatbázisában nem szereplő személy kerülhet azonosításra. A Vegas.hu számára kiemelten fontos, hogy játékosait 0-24-es, magyar nyelvű ügyfélszolgálattal, live chat funkcióval szolgálja ki.